phpde kategoriye ait konuları nasıl cekeriz

mehmet3 mehmet cemil nuralp

slm beyler kategoriye ait konuları nasıl cekerim bir turlu beceremedim 

 $id = $_GEt["id"] ;

 

bu sekilde bisey yapıyorlar ama get işlemi gerceklesmesi için forumdan bir veri gondermek lazım o nasıl oluyor ya mantıgı bi turlu cozemedim 

mesela söle yapıyorlar örnek prepare("select * form konular where kategori=?")

mesela ornek array le cekiyorlarya array($id); $id esitliyolar ama beyin basmıyor ya formdan gelen bir veri yokki bunu nasıl cekiyosun sen yav anlamadım kafa basmadı yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim

eski yontemle söle gosterim mysql_query(select * from where kategori_id='$id');

forumdan gelen bir veri yok havadanmı cekiyon bu veriyo nasıl oluyor idsi esit olan idyi naısl buluruz forumdan gelen bir veri cekmeden yani kategoriye ait konuları nasıl listelerim dersler diye bir kategori varsa buna tıklandıgında dersler kategorisinde konuları nasıl cekerem select işlemi ile yardımcı olursanız sevinirim

27-12-2015 15:56

    Php

    internet explorer adres satırında gibi yazman yeterli.

    örnek: phpkodlari.com/?id=3

     

    Her programcı birgün Php yi tadacaktır
    17-01-2016 09:38

      www.Phpkodlari.com © 2009 Herkes Php öğrenecek
      Web tasarım ve eğitim kaynağınız.